Ontwerpbestemmingsplan ‘Lunteren Centrum, Graanschuur Roskammersteeg’

Van donderdag 23 december 2010 tot en met woensdag 2 februari 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Lunteren Centrum, Graanschuur Roskammersteeg’ te Lunteren met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede, met uitzondering van 27 tot en met 31 december 2010, wanneer het plan is in te zien bij de afdeling Publiekszaken. Deze afdeling is bereikbaar via de ingang ‘Publiekszaken’ aan het Raadhuisplein.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het perceel ligt aan de zuid-westzijde van de Dorpsstraat en wordt globaal begrensd door de bebouwing aan de Dorpsstraat en de Roskammersteeg aan de noord-westzijde.

De bestemmingsplanherziening maakt de herbouw van een 150 jaar oude graanschuur mogelijk. Deze graanschuur is afkomstig van het voormalige erf van windkorenmolen De Hoop in Lunteren.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM Ede of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de heer J.F. de Leeuw, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 165.

Naar boven