Intrekking besluit hogere waarden HMS-terrein Uitgeest

De directeur van Milieudienst IJmond maakt namens het dagelijks bestuur van de Milieudienst IJmond het volgende bekend.

Ontwerpbesluit tot intrekking van het Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan HMS-terrein Uitgeest van 4 februari 2008.

Burgemeester en Wethouders van Uitgeest hebben Milieudienst IJmond verzocht het Besluit hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van het bestemmingsplan HMS-terrein Uitgeest van 4 februari 2008 in te trekken. De reden voor het intrekken van het Besluit, is dat het is genomen in overeenstemming met een bestemmingsplan dat vervolgens door de Raad van State op 12 augustus 2009 vernietigd is. Inmiddels is een nieuw bestemmingplan en een daarmee in overeenstemming zijnd actueel hogere waarden besluit opgesteld en in procedure gegaan.

De bevoegdheid van het college tot vaststelling en intrekking van hogere waarden Wet geluidhinder is gedelegeerd aan het dagelijkse bestuur van de Milieudienst IJmond. De directeur van de Milieudienst IJmond is van plan, het Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan HMS-terrein Uitgeest van 4 februari 2008, in te trekken.

De ontwerpbeschikking met de daarop betrekking hebbende stukken ligt vanaf 24 december 2010 gedurende zes weken ter inzage tijdens werkuren van 2010 ter inzage bij de Milieudienst IJmond, Wijckermolen 2 te Beverwijk op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur en bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest op maandag t/m donderdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Binnen bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de directeur van de Milieudienst IJmond. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt worden bij de Milieudienst IJmond, Postbus 325, 1940 AH Beverwijk, onder vermelding van ‘Intrekking Besluit hogere waarden Wet geluidhinder HMS-terrein Uitgeest van 4 februari 2008’. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met de Milieudienst IJmond, telefoonnummer 0251-26 38 63.

Naar boven