Bouwvergunning en projectbesluit Venlo, Romeinenweg 120

Bouwvergunning en projectbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij de volgende bouwvergunning en projectbesluit heeft verleend (20 december 2010):

  • Venlo, Romeinenweg 120, 5926 PA, kadastraal bekend gemeente Venlo, sectie P, nr. 1212, ten behoeve van het oprichten van een garage met terrasoverkapping (20081333)

Inzage

De besluiten en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 23 december 2010 tot en met woensdag 3 februari 2011 (gedurende zes weken) van 09:00 uur tot 17:00 uur voor eenieder ter inzage in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 in Venlo. De bouwvergunning, het projectbesluit en daarop betrekking hebbende stukken (met uitzondering van de bouwtekeningen) kunnen ook als pdf-bestand via de gemeentelijke website worden gedownload. Het digitale plan kan tevens worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer: NL.IMRO.0983.PJB2010026 ROMEINWG-VA01).

Beroep

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor de bouwvergunning en het projectbesluit; deze besluiten worden voor de mogelijkheid van beroep als één besluit aangemerkt. Een belanghebbende die ten aanzien van (een van) de ontwerpbesluiten tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot (een van) de ontwerpbesluiten geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, kan binnen zes weken na de dag waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd, rechtstreeks beroep instellen bij de rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de eisen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht. Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven