Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Terneuzen o.a. verkeersplein Hoek

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • o het verruimen van de bocht bij het toekomstige verkeersplein Hoek in de N62;

  • o het verleggen van gasleidingen aan de oost- en de westzijde van het kanaal Gent-Terneuzen, noodzakelijk door de aanleg van de Sluiskiltunnel.

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken (NL.IMRO.0715.OMGKKS02-ON01) liggen van 23 december 2010 tot en met 2 februari 2011 ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. Het stadhuis in Terneuzen en de publieksbalie Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie Sas van Gent is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

De ontwerpvergunning ‘Bochtverruiming N62 en verleggen gasleidingen’ is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/ruimtelijkeplannen.

De ontwerpvergunning omvat het gebied direct oostelijk en westelijk van de toekomstige tunnelingang en het gebied direct noordelijk van het toekomstige verkeersplein Hoek en is in strijd met de voor dit gebied van toepassing zijnde bestemmingsplannen. Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft tot doel de verruiming van de bocht bij het toekomstige verkeersplein en het verleggen van een tweetal gasleidingen juridisch-planologisch mogelijk te maken.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij de heer K. van Gorp, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, 22 december 2010

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven