Ontwerpprojectbesluit en -bouwvergunning kleine achtbaan Mondo Verde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat is besloten om medewerking te verlenen aan het opstarten van de procedure voor het nemen van een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening voor de (reeds gerealiseerde) kleine achtbaan op het perceel van het park, bekend onder de naam Mondo Verde, Groene Wereld 10, 6372 PW te Landgraaf.

Het ontwerpprojectbesluit alsmede de ontwerpbouwvergunning en alle daaraan ten grondslag liggende stukken liggen met ingang van 23 december 2010 gedurende zes weken, tijdens de openingstijden ter inzage bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Het ontwerpprojectbesluit plus bijlagen zijn ook te raadplegen via www.landgraaf.nl / beleidsstukken / bestemmingsplannen en via de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl). Dit geldt niet voor de aanvraag voor de bouwvergunning, de ontwerpbouwvergunning en de tekening van de kleine achtbaan.

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn (naar eigen keuze) schriftelijke en/of mondelinge zienswijzen tegen het ontwerpprojectbesluit bij de gemeenteraad alsmede tegen de ontwerpbouwvergunning bij het college van burgemeester en wethouders indienen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar onder telefoonnummer: 045-5695423.

Naar boven