Ontwerpbestemmingsplan Jaagpad Midden, aangepaste welstandscriteria en de ontwerpbesluiten hogere geluidwaarden wegverkeerslawaai en industrielawaai

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Jaagpad Midden in ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Het plangebied ligt in de wijk Schermereiland en wordt begrensd door aan de noordzijde het bedrijventerrein Oudorp, aan de oostzijde door het woongebied Jaagpad Oost, aan de zuidzijde door het Noordhollandsch Kanaal en aan de westzijde door het woongebied Jaagpad West. Het bestemmingsplan biedt onder andere de mogelijkheid om eengezinswoningen (grondgebonden woningen en appartementen) te realiseren.

Gelijk met dit ontwerpbestemmingsplan liggen ten behoeve van het gebied eveneens de aangepaste welstandscriteria, het ontwerpbesluit hogere geluidwaarde wegverkeerslawaai en het ontwerpbesluit hogere geluidwaarde industrielawaai ter inzage.

De bovengenoemde documenten liggen voor eenieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 23 december 2010 tot donderdag 3 februari 2011 bij de balie ‘Bouwen en Wonen’ van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar.

De openingstijden zijn op maandag vanaf 13.00–16.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–16.30 uur en op donderdagavond van 18.30–20.00 uur. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl (Stad/Bestemmingsplannen/ Bestemmingsplannen ter inzage/ link naar ruimtelijkeplannen.nl) of via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding Alkmaar, Jaagpad Midden of onder de code NL.IMRO.0361.BP00005-0202.

Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad.

Ten aanzien van de aangepaste welstandscriteria kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn een schriftelijke inspraakreactie indienen bij de gemeenteraad.

Ten aanzien van de ontwerpbesluiten hogere geluidwaarden kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijke of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke reacties kunt u sturen ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ordening, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar.

22 december 2010

Naar boven