Vaststelling van bestemmingsplanwijziging Moorveld 21 gemeente Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne hebben op 14 december 2010 de bestemmingsplanwijziging Moorveld 21 gemeente Deurne (ongewijzigd) vastgesteld. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie S, nrs. 759 en 760 en is plaatselijk bekend als Moorveld 21 te Deurne. Wilt u meer informatie over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied, neem dan contact op met het Klantcontactcentrum.

Aanleiding

Het plangebied is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ gemeente Deurne en is daarin bestemd als ‘Agrarisch gebied (AHS)’. Het wijzigingsplan verandert een bestaand agrarisch bouwblok in verband met de bouw van een varkensstal en een loods.

Met ingang van 1 oktober 2010 is met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan de vaststellingsprocedure gestart. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend. Er zijn geen wijzigingen in het plan aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan.

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan, het plan en de daarbij behorende relevante stukken liggen met ingang van 24 december 2010 gedurende een periode van zes weken voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis in Deurne. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien op www.deurne.nl. U vindt het wijzigingsplan onder Bestemmingsplannen (volg instructies).

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep kunt u richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor dient naast beroep een voorlopige voorziening te worden aangevraagd bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. de Greef van de afdeling Economie via het Klantcontactcentrum.

Naar boven