Ontwerpbestemmingsplan ‘Jirnsum-Wjitteringswei 6’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan ‘Jirnsum-Wjitteringswei 6’ met ingang van woensdag 22 december 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPWjitteringswei6-ON01

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Jirnsum-Wjitteringswei 6’ heeft betrekking op het vestigen van een hondenpension binnen de bestaande gebouwen op het perceel Wjitteringswei 6 te Jirnsum. Op basis van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ heeft het perceel de bestemming ‘Niet-agrarische bedrijven’. Binnen deze bestemming is het niet toegestaan om een hondenpension op te richten. Middels genoemd bestemmingsplan zal deze functie mogelijk worden gemaakt.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar het College van B&W van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met mevrouw T.C. Buma van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten op telefoonnummer 0566-629 319.

Naar boven