Ontwerpbestemmingsplan ‘Fortenveld en Vestingveld’

Vanaf woensdag 22 december 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Fortenveld-Vestingveld’ gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0050.BPFortenveldVes-ON03.

De bronbestanden kunt u vinden via: http://ruimtelijkeplannen.zeewolde.nl/plans/NL.IMRO.0050.BPFortenveldVes-/NL.IMRO.0050.BPFortenveldVes-ON03/

Het PDF-bestand van het ontwerp is raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Het plangebied is globaal gesitueerd tussen de Spiekweg, de Gooiseweg, en de bestaande woongebieden Horsterveld-Noord en Polderwijk-Parkkwartier.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisering van een nieuw bedrijventerrein met een reservering voor perifere detailhandel. Het noordelijke deel van het plangebied krijgt een agrarische bestemming.

In het plandeel ten noorden van het woongebied Horsterveld-Noord (de zogenaamde ‘driehoek’) is in het voorontwerp een nader begrensd deel bestemd voor ‘Recreatie’.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 1 februari 2011) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer C. Th. Vos, telefoon (036) 5229 547. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 21 december 2010

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven