Ontwerp ‘18e herziening bestemmingsplan Buitengebied Dalfsen, De Stokte 8’

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van de ‘18e herziening bestemmingsplan Buitengebied Dalfsen, De Stokte 8’ met ingang van 22 december 2010 tot en met 1 februari 2011 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen.

Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding van een recreatiewoning op het perceel De Stokte 8 in Oudleusen naar 300 m3 planologisch mogelijk.

Eenieder kan gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de heer T. Schemkes, tel. (0529) 488 223. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Dalfsen, 21 december 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven