Vastgesteld wijzigingplan ‘wijziging Kom Almkerk – Emmikhovenseweg tussen huisnummers 8 en 10’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem hebben in hun vergadering van 7 december 2010 besloten op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan ‘wijziging Kom Almkerk – Emmikhovenseweg tussen huisnummers 8 en 10’ vast te stellen. Het wijzigingsplan maakt de realisatie van een woning aan de Emmikhovenseweg te Almkerk tussen de huisnummers 8 en 10 mogelijk.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van de eerste werkdag na deze publicatie gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem, of via www.woudrichem.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiertoe dient naast het instellen van beroep tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening te worden gedaan aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven