Vastgesteld projectbesluit uitbreiding magazijn Geinplein 34–36, Almere Stad ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het college in zijn vergadering van 7 december 2010 het projectbesluit ‘uitbreiding supermarkt Geinplein 34–36’ heeft vastgesteld. Het vastgestelde projectbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van maandag 20 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage (tot en met maandag 31 januari 2010).

Wat houdt het plan in?

Met dit projectbesluit wordt het mogelijk om het magazijn bij de winkel aan het Geinplein aan de straatzijde te vergroten en af te sluiten. Hierdoor wordt het laad- en losgedeelte beter afgesloten en aan het zicht onttrokken

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn binnen de daarvoor geldende termijn geen zienswijzen bij het college ingediend. Ook heeft het college bij de vaststelling geen wijzigingen in het besluit aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze (op tijd) in te dienen, beroep instellen.

Hoe kunt u reageren?

Van maandag 20 december 2010 tot en met maandag 31 januari 2010 kunt u uw beroepschrift indienen bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle (tel. 038 - 88 84 444). Beroepschriften moeten zijn ondertekend en minstens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Voor schorsing van het besluit moet u daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zwolle (zelfde adressering als hierboven). Aan het indienen van een beroepschrift zijn kosten verbonden.

Waar kunt u het plan inzien?

Het papieren vastgestelde projectbesluit ligt met bijbehorende stukken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0034.PB2C01-vg01 Het is mogelijk het plan op het stadhuis digitaal in te zien, vraag hiernaar bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving of bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis.

De bestanden van het projectbesluit kunt u downloaden op:

https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.PB2C01-vg01

Naar boven