Ontwerpbestemmingsplan ‘Slotjes’ èn ontwerpbesluit hogere waarde voor ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting Wet geluidhinder ten behoeve van bestemmingsplan Slotjes

Gecorrigeerd exemplaar

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het gebied Slotjes een bestemmingsplan in procedure wordt gebracht. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dient naast het bestemmingsplan ook een hogere waarden voor maximaal toelaatbare geluidsbelasting te worden vastgesteld.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Slotjes’

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt dit ontwerpbestemmingsplan ‘Slotjes’ en het ontwerpbesluit tot vaststelling van dat bestemmingsplan, met de hierbij behorende stukken, ter inzage.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied, gelegen tussen de wegen Wilhelminakanaal-Noord, Tilburgseweg, St. Antoniussstraat, Ridderstraat en Slotlaan.

Voor een gedeelte van het plangebied wordt de bestaande situatie vastgelegd in een actueel bestemmingsplan en voor een deel wordt met dit bestemmingsplan mogelijk dat de herstructurering van de wijk Slotjes Midden daadwerkelijk uitgevoerd kan worden

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden

Het voornemen bestaat om, met toepassing van artikel 83 van de Wet geluidhinder, hogere waarden vast te stellen voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van deze hogere waarden, met bijbehorende stukken, ligt eveneens ter inzage.

Terinzageligging

Alle stukken liggen met ingang van 16 december 2010, gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. Ook kunnen alle stukken geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van ter inzage ligging (dus tot uiterlijk 27 januari 2011) een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Slotjes’.

Tegen het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden dienen de schriftelijke zienswijzen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Slotjes’.

Voor het indienen vanmondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de mevrouw S. Snoeren-Dumont van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162-48 94 64.

Oosterhout, 15-12-2010

Naar boven