stcrt-2010-2036-001.png Projectbesluit ‘Verenigingsterrein Oude Landen-Pastoorsmast’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat met ingang van 12 februari 2010 gedurende een periode van zes weken bij de balie Wonen en Openbare ruimte van het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor eenieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad van Nuenen c.a. in zijn vergadering van 4 februari 2010 vastgestelde projectbesluit ‘Verenigingsterrein Oude Landen-Pastoorsmast’ en de daarbij behorende stukken. Het projectbesluit is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.nuenen.nl.

Het projectbesluit biedt de mogelijkheid om in het gebied Oude Landen een nieuw verenigingsgebouw voor de scouting ‘Panta Rhei’ te realiseren.

Het projectbesluit is gewijzigd vastgesteld. Dit als gevolg van de ingediende zienswijze van gedeputeerde staten van Noord-Brabant en een aantal kleine correcties van de plankaart (aanduidingen en kleur kwamen niet overeen met de legenda).

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden tegen het besluit schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 70584, 5201 CZ ’s-Hertogenbosch. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit (art. 6:13 Awb).

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste naam en adres van de indiener, een dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Bij het beroepschrift wordt zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft, overgelegd.

Indien beroep wordt aangetekend, is het in spoedeisende gevallen tevens mogelijk om een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 70584, 5201 CZ ’s-Hertogenbosch.

Nuenen, 11 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven