Kennisgeving Structuurvisie ruimtelijke ordening

Op 1 oktober 2010 hebben Provinciale Staten de Structuurvisie ruimtelijke ordening Noord-Brabant vastgesteld. In de structuurvisie verwoordt de provincie haar ruimtelijke doelen en belangen en zijn ruimtelijke ontwikkelingen opgenomen die belangrijk zijn voor de provincie Noord-Brabant. In de uitvoeringsparagrafen staat hoe en met welke instrumenten de provincie haar doelen wil realiseren. Onderdeel van de structuurvisie is de Uitwerking gebiedspaspoorten. In deze paspoorten zijn voor heel Noord-Brabant de kenmerken en ontwikkelambities voor het landschap beschreven.

De Structuurvisie ruimtelijke ordening treedt op 1 januari 2011 in werking. De IDN van de structuurvisie is NL.IMRO.9930.sv2010-0003

Intrekking van de Interimstructuurvisie met uitzondering van deel C

De Interimstructuurvisie Noord-Brabant wordt per 1 januari 2011 ingetrokken, behoudens deel C. Deel C bevat de locatiekeuze voor twee ontwikkelingsprojecten in West-Brabant. Dit zijn het Agro- en Foodcluster West-Brabant en het Logistiek Park Moerdijk.

Waar kunt u de Structuurvisie ruimtelijke ordening inzien?

De Structuurvisie ruimtelijke ordening Noord-Brabant en de Uitwerking gebiedspaspoorten met bijbehorende stukken zijn beschikbaar op www.brabant.nl/structuurvisie.

De Structuurvisie is voorts digitaal raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.9930.sv2010-0003

Daarnaast kunt u de Structuurvisie ruimtelijke ordening raadplegen bij:

  • het servicecentrum van het provinciehuis, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch;

  • de gemeentekantoren van alle gemeenten in de provincie Noord-Brabant.

Geen bezwaar of beroep mogelijk

Tegen de Structuurvisie ruimtelijke ordening Noord-Brabant en de Uitwerking gebiedspaspoorten is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw E. Vos. Zij is bereikbaar via de telefoon (073-6808159) of per email (evos@brabant.nl).

’s-Hertogenbosch, december 2010

Naar boven