stcrt-2010-2033-001.png Bestemmingsplan woningbouw locatie Van Lier, Westsingel-Schoolstraat te Horst vastgesteld

Het plan betreft de ontwikkeling en realisatie van een drietal vrijstaande woningen op de kruising van de Schoolstraat met de Westsingel in Horst. Het plangebied, ook bekend als het Van Lier-terrein strekt zich uit over de percelen kadastraal bekend als gemeente Horst aan de Maas, sectie M, nummer 593 (gedeeltelijk) en 2654.

In de openbare vergadering van 2 februari 2010 is door de gemeenteraad van Horst aan de Maas het bestemmingsplan woningbouw locatie Van Lier te Horst vastgesteld.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 februari 2010 voor de duur van zes weken het bestemmingsplan woningbouw locatie Van Lier, Westsingel-Schoolstraat te Horst ter inzage ligt.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het plan ligt op de gebruikelijke openingstijden ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis (Wilhelminaplein 6 te Horst). De openingstijden van de informatiehoek zijn van maandag 09.00–12.00 uur en van 14.00–19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00–12.00 uur en van 14.00–17.00 uur.

Daarnaast wordt het bestemmingsplan gepubliceerd op de website www.horstaandemaas.nl.

Op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kunnen belanghebbenden gedurende de hierboven gestelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EX ’s-Gravenhage.

Een beroepschrift heeft echter geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in principe in werking treedt daags na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ruimte (077-477 97 77).

Horst, 11 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

Wnd. burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven