Ontwerpbestemmingsplan Bedrijfswoning Beets

Het college van Burgemeester en Wethouders van Wormerland maakt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Bedrijfswoning Beets met besluitnummer NL.IMRO.0880.BP2010005002-0301 vanaf 16 december 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijfswoning Beets wordt globaal begrensd door het woonperceel aan Noorderweg 119 enerzijds en Noorderweg 121 anderzijds, aan de achterzijde grenst het aan de bedrijfslocatie van Beets aan de Oosterdwarsweg. Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een tweede bedrijfswoning voor het transportbedrijf Beets BV.

Inzage: Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kan met ingang van 16 december gedurende een periode van 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer en op de website www.wormerland.nl. (http://www.wormerland.nl/leefomgeving/bekendmakingen_ruimtelijke_ordening/bestemmingsplannen)

Zienswijzen: Gedurende de ter inzage termijn van 6 weken kan iedereen tot 27 januari 2011 bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Ruimtelijke Ordening telefoon: (075) 651 21 00.

Wormer, 16 december 2010

Het college van burgemeester en wethouders,

namens dezen:

de secretaris,

M. van den Hende.

De burgemeester,

P.C. Tange.

Naar boven