Vaststelling Projectbesluit Rood voor rood het Anem 4 in Wijhe

Het projectbesluit Rood voor rood het Anem 4 in Wijhe is door het college op 6 december 2010 ongewijzigd vastgesteld. Het plan heeft als doel de herontwikkeling van de locatie ‘het Anem 4 in Wijhe’. De herontwikkeling houdt in: sloop van voormalige bedrijfsgebouwen, bouw van een woning met bijgebouw en een groene inrichting van het terrein. De percelen zijn kadastraal bekend als Wijhe, sectie G, nummers 2174 en 2175.

Het projectbesluit met het identificatienummer NL.IMRO.1773.PB2010001012-0301 ligt met ingang van 17 december 2010 gedurende 6 weken ter inzage en kan tijdens openingsuren worden ingezien bij ons klantcontactcentrum, locatie Wijhe (Oranjelaan 5). Het plan is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven