Vastgesteld wijzigingsplan Deltares

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend dat in de vergadering van 7 december 2010 voor het gebied Deltares een wijzigingsplan is vastgesteld. Het plangebied is kadastraal bekend onder nummer L1362 en ligt in de hoek van de Rotterdamseweg (ten westen) en Karitaatweg (ten zuiden). In het noorden wordt het plangebied begrensd door het huidige Deltaresterrein, kadastraal bekend onder nummer L1361. In het besluit tot vaststelling is aangegeven op welke onderdelen het wijzigingsplan is gewijzigd.

Bekijken van het vastgestelde wijzigingsplan

Iedereen kan het vastgestelde wijzigingsplan Deltaresen het collegebesluit van 21 december 2010 tot en met 31 januari 2011 bekijken bij de Stadswinkel aan de Phoenixstraat 16, openingstijden:

op afspraak: maandag t/m donderdag van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 20 uur

zonder afspraak: maandag t/m vrijdag van 8 tot 12.30 uur.

Bij de Stadswinkel kunt u een exemplaar van het wijzigingsplan kopen. U kunt het wijzigingsplan inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info onder het kopje ‘Gemeente en democratie’ en dan doorklikken naar ‘Plannen ter inzage’.

Reageren op het vastgestelde wijzigingsplan

Gedurende de voornoemde termijn van tervisielegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Verder is het voor belanghebbenden mogelijk beroep in te stellen tegen delen van het wijzigingsplan die zijn gewijzigd bij de vaststelling.

Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.gemeentedelft.info.

Naar boven