Onherroepelijk bestemmingsplan Fietspad Oude Telgterweg

Het bestemmingsplan Fietspad Oude Telgterweg, zoals dat door de gemeenteraad op 9 september 2010 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 16 september 2010 tot en met 28 oktober 2010 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 29 oktober 2010 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan Fietspad Oude Telgterweg voorziet in de aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Oude Telgterweg tusen de kruising Volenbekerweg en Watervalweg te Ermelo. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een plankaart.

Het raadsbesluit ligt met het bestemmingsplan voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van het Klantcontactcentrum van 08.30−12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.BPFIETSPADOTW-0501.

Ermelo, 15 december 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven