Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bebouwde kom St. Willebrord, bedrijfsverzamelgebouw ‘Het Zoute Betje’’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bebouwde kom St. Willebrord, bedrijfsverzamelgebouw ‘Het Zoute Betje’’ ter inzage ligt.

Korte inhoud

Doel van dit plan is de realisatie van dertien bedrijfsunits en een kantorencomplex met deels gebruikmaking van de bestaande bebouwing aan de Irenestraat 35 te St. Willebrord. Om de gewenste ontwikkeling mogelijk te maken is het onderhavige ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Dit ontwerpbestemmingsplan bevat de juridische-planologische regeling om dit te verwezenlijken. Het ontwerpplan bestaat uit een toelichting, regels, verbeelding en bijlagen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 16 december 2010 tot en met 26 januari 2011 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 27 te Rucphen. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke voorziening door onderstaande link te gebruiken.

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0840.258400005-ON01.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (tel. 0165-349701 of 0165-349728).

Naar boven