Ontwerpbestemmingsplan Woonschepenhaven Havendiep uitbreiding

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat de gemeenteraad van plan is het bestemmingsplan Woonschepenhaven Havendiep uitbreiding vast te stellen. Het plangebied betreft een strook grond en water direct ten oosten van de bestaande woonschepenhaven in het Havendiep, ten zuiden van het bedrijventerrein Noordersluis.

Het bestemmingsplan ‘Woonschepenhaven Havendiep uitbreiding’ is deels een herziening van het bestemmingsplan Lelystad Haven, en de daarin opgenomen bestemming ‘Water’ en deels een herziening van het bestemmingsplan ‘Woonschepenhaven Havendiep’ en de daarin opgenomen bestemming ‘Groenvoorzieningen’.

Met dit bestemmingsplan wordt de woonschepenhaven in oostelijke richting uitgebreid.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf donderdag 16 december voor een periode van 6 weken terinzage in het infocentrum/stadswinkel aan de Meent 14.

Het infocentrum/stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (met uitzondering van zaterdag 25 december 2010 en zaterdag 1 januari 2011). Tevens zijn de stukken in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Eenieder kan binnen genoemde termijn van zes weken schriftelijk zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat gedurende deze termijn de mogelijkheid mondeling zienswijzen te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling ruimtelijke plannen, telefoonnummer 0320-278986

Naar boven