stcrt-2010-2020-001.png Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘ reconstructie provinciale weg N617, deel Sint-Michielsgestel’

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 14 januari 2010 het bestemmingsplan ‘reconstructie provinciale weg N617, deel Sint-Michielsgestel heeft vastgesteld.

De aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is het besluit van gedeputeerde staten van Noord-Brabant een reconstructie uit te voeren op de weg N617 tussen ’s Hertogenbosch en Schijndel. De directe aanleiding voor deze reconstructie betreft de noodzaak van een duurzaam veilige inrichting van het traject, het opheffen van onveilige oversteken en het realiseren van een primaire fietsverbinding vanuit Schijndel richting ’s-Hertogenbosch.

Het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 12 februari 2010 tot en met 11 maart 2010 op het gemeentehuis bij de balie Vergunningen en Handhaving, Meanderplein 1 te Sint-Michielsgestel, op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur. Tevens kunt u het plan langs elektronische weg inzien op de website van de gemeente: www.sint-michielsgestel.nl

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig overeenkomstig artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening zienswijzen hebben ingebracht bij de gemeenteraad van de gemeente Sint-Michielsgestel.

Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Tevens kan eenieder beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpplan.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het besluit van de gemeenteraad van de gemeente Sint-Michielsgestel treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Sint-Michielsgestel, 11 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

de secretaris,

A.H.P.G van de Kerkhof.

De burgemeester,

J.C.M. Pommer.

Naar boven