Vastgesteld projectbesluit en verlening bouwvergunning voor 88 zorgeenheden op gronden van Zorgcombinatie Noorderboog, Hoogeveenseweg 38 te Meppel

Burgemeester en wethouders van Meppel maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 7 december 2010 besloten hebben tot ongewijzigde vaststelling van een projectbesluit voor het oprichten van 88 zorgeenheden op gronden van Zorgcombinatie Noorderboog aan de Hoogeveenseweg 38 te Meppel en tot verlening van de daarvoor benodigde bouwvergunning.

Het projectbesluit en de bouwvergunning, en de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van 16 december 2010 gedurende 6 weken ter inzage en kunnen worden ingezien in het Stadhuis te Meppel (de gebruikelijke plaats en tijden) en de website van de gemeente Meppel www.meppel.nl .

Tevens is het projectbesluit te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Omdat tegen het ontwerpbesluit geen zienswijze is ingediend, kan gedurende de termijn van terinzagelegging uitsluitend beroep worden ingesteld (bij de Rechtbank Assen, Sector Bestuursrecht, Postbus 30009, 9400 RA Assen) door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerp naar voren te brengen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Assen. Voor het instellen van beroep en een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven