Inspraakprocedure ontwerpomgevingsvergunning, ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere grenswaarden 't Stokperdje Klein-Zundert

Ter inzage voor zienswijzen van donderdag 9 december 2010 tot en met woensdag 19 januari 2011.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Klein-Zundertseweg 21 in Klein-Zundert, ook bekend als 't Stokperdje. Aanleiding is het ingediende bouwplan ten behoeve van zes grondgebonden woningen.

Inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken bekend dat met ingang van donderdag 9 december 2010 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 19 januari 2011, door een ieder kan worden ingezien:

  • Ontwerpomgevingsvergunning 't Stokperdje;

  • Ontwerpbestemmingsplan 't Stokperdje;

  • Ontwerpbesluit hogere grenswaarden 't Stokperdje;

De ontwerpomgevingsvergunning en het ontwerpbestemmingsplan zijn digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Zundert www.zundert.nl, via 'Inwoner', 'Ruimtelijke procedures', 'Projectbesluiten' en 'Bestemmingsplannen'. De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning zijn juridisch bindend.

Alle stukken zijn (tevens) in te zien bij de afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert).

Zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging, dus tot en met 19 januari 2011, zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Zundert, Postbus 10.001, 4880 GA Zundert.

Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij de afdeling Strategie en Programmering. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 076-5969819 of 076-5969850.

Vervolgprocedure

Als de inzagetermijn voorbij is wordt, indien nodig, een zienswijzenverslag opgesteld. Vervolgens wordt een besluit genomen over de omgevingsvergunning. Het bestemmingsplan wordt ter vaststelling voorgelegd aan de raad.

Naar boven