Ontwerpbestemmingsplannen gemeente Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van vrijdag 17 december 2010 gedurende zes weken de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • 1. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidmaten-Oost – brede school’.

    Het bestemmingsplan (ID: NL.IMRO.1700.BPDH2010MP0031) heeft ten doel om in het plangebied Zuidmaten-Oost aansluitend aan het medisch centrum een brede school te realiseren met bijbehorend buitenterrein en infrastructuur.

  • 2. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kroezenhoek-West’.

    Het bestemmingsplan (ID: NL.IMRO.1700.BPDH2010MP0029) beoogt het planologisch-juridisch kader te scheppen voor het hervestigen van het kantoor en bedrijfsgebouwen van het wegenbouwbedrijf Roelofs op het hoekperceel Vriezendijk – Marleseweg.

    Beide ontwerpbestemmingsplannen zijn een nadere uitwerking van de Structuurvisie Zuidrand Den Ham, die door de raad bij besluit van 19 oktober 2010 is vastgesteld.

  • 3. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Den Ham, partiële herziening Slingerweg D1521 en D2239’.

    Het bestemmingsplan (ID: NL IMRO.1700.BPDH2010PH0027) heeft ten doel om de bouw van 2 vrijstaande woningen aan de Slingerweg te Den Ham mogelijk te maken.

Ter inzage en zienswijzen

U kunt de ontwerpbestemmingsplannen digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De ontwerpplannen zijn eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’.

De papieren exemplaren van de ontwerpbestemmingsplannen en de ontwerpvaststellingsbesluiten liggen voor eenieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Met betrekking tot de ontwerpbestemmingsplannen kan eenieder tijdens de bovengenoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven