Ontwerpprojectbesluit ‘Sluisbuurt 11’, Uitgeest

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerpprojectbesluit ‘Sluisbuurt11’ te Uitgeest met ingang van 17 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het projectbesluit betreft het oprichten van een nieuwe woning op het bovengenoemde perceel. De bestaande woning en enkele bedrijfsopstallen zullen worden verwijderd. Separaat aan het ontwerpprojectbesluit liggen er ook stukken ter inzage met betrekking tot een hogere Grenswaarde (Wet geluidhinder).

Inzage

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen tijdens kantooruren worden ingezien bij de servicebalie in het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest. Tevens zijn het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken in te zien op de gemeentelijke website www.uitgeest.nl. Het digitale ontwerpbesluit is in te zien op de landelijke voorziening voor ruimtelijke plannen. Het adres hiervoor is www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder omtrent het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de raad van de gemeente Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. Visser tel: 0251-361178.

Naar boven