Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘De Kwakel-Zuid’

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Kwakel-Zuid’ met ingang van 17 december 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied ligt in het oosten van De Kwakel, ten zuid-oosten van de Boterdijk. De locatie betreft een voormalig kassengebied. De kassen kwamen niet voor vernieuwing in aanmerking door de ongunstige ligging en afmeting van de kavels. De in de kassen gevestigde bedrijven zijn reeds lange tijd geleden verhuisd naar een kassenconcentratiegebied. Om aan de lokale woningbouwbehoefte te voldoen is voor deze locatie woningbouw voorzien.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Kwakel-Zuid’ ligt van 17 december 2010 tot en met 27 januari 2011 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.uithoorn.nl.

Daarnaast ligt het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van de bibliotheek.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘De Kwakel-Zuid’ kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus 8, 1420 AA Uithoorn.

De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 15 december 2011

Naar boven