Projectbesluit en bouwvergunning ‘Musselkanaal – Marktstraat 66’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het projectbesluit Musselkanaal – Marktstraat 66 ongewijzigd is vastgesteld en de daarbij behorende bouwvergunning is verleend.De besluiten maken de nieuwbouw van een commerciële ruimte met appartementen mogelijk. Het plangebied ligt ten oosten van de kruising Marktstraat en de J. Kortstraat (percelen Marktstraat 66–68).

Waar kunt u de stukken inzien?

De bouwvergunning en het projectbesluit liggen voor eenieder vanaf 16 december 2010 tot en met 26 januari 2011 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt het projectbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook is het projectbesluit te vinden op www.stadskanaal.nl.

U wilt een beroep instellen?

Uitsluitend belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw schriftelijk beroepsschrift kunt u sturen naar de rechtbank Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend en u meent dat de zaak zo spoedeisend is dat de beslissing door de rechtbank niet kan worden afgewacht, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek moet u richten aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Groningen.

Naar boven