Bestemminsplanwijziging Vlengendaal 87 Bocholtz

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Simpelveld kennis van het feit dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Vlengendaal 87 te Bocholtz, kadastraal bekend als gemeente Simpelveld, sectie N, nr. 185 (ged.). Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van twee woningen die mogelijk worden gemaakt middels de toepassing van de voorheen geldende Ruimte voor Ruimte regeling Zuid-Limburg. Gelet op het overgangsrecht kan in het onderhavige geval nog van deze regeling gebruik worden gemaakt. Op het perceel wordt ruim 1500 m2 aan agrarische bedrijfsgebouwen gesloopt.

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid, van het Bro wordt erop gewezen dat er op dit moment geen stukken ter inzage liggen en dat er in dit stadium geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent het voornemen naar voren te brengen. Op dit moment worden ook nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Grondgebiedzaken van de gemeente Simpelveld (045-5448311).

Naar boven