Ontwerpprojectbesluit ex art. 3.10 Wro en ontwerp bouwvergunning uitbreiden kerkgebouw met Mariakapel aan de Kerkstraat (Raadhuisplein) Sevenum

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend voornemens te zijn om een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening en bouwvergunning te verlenen voor:

  • het uitbreiden van een kerkgebouw met een Mariakapel aan de Kerkstraat te Sevenum, kadastraal bekend sectie L2, nrs. 2286, 2287 en 2291.

Ingevolge artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken met ingang van 16 december 2010, tijdens de kantooruren, gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 in Horst.

De openingstijden van de informatiehoek zijn van maandag 08.00–12.00 uur en van 14.00–20.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00–12.00 uur.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op onze website (www.horstaandemaas.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het voornemen om een projectbesluit te nemen en bouwvergunning te verlenen kan door iedereen, gedurende de periode van zes weken, mondeling of schriftelijk, een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst. Voor indienen van mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer P. Pesch van de afdeling Vergunningen (dinsdag t/m vrijdag).

Deze bekendmaking van het ontwerpprojectbesluit en ontwerp bouwvergunning vindt, behalve in het huis-aan-huis blad en op de gemeentelijke website (www.horstaandemaas.nl), ook plaats in de Staatscourant en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Horst, 16 december 2010

College van burgemeester en wethouders,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven