Ontwerpbestemmingsplan Urlingsestraat 11a

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Urlingsestraat 11a ter inzage ligt. Het plan heeft betrekking op een perceel ter hoogte van de Urlingsestraat 11a te Oeffelt en op een perceel achter de dijk gelegen in het Maasheggengebied. Het plan houdt in dat het huidig agrarisch bedrijf wordt beëindigd en de stallen worden gesloopt. Als compensatie voor het beëindigen van het agrarisch bedrijf mogen twee woningen worden gebouwd. Het perceel in het Maasheggengebied zal omgezet worden naar de bestemming ‘natuur’.

Met ingang van 15 december 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbarebekendmakingen/bestemmingsplannen. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 25 januari 2011 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer B. Tolkamp van de afdeling Ruimte en Economie, telefoon (0485) 585911 (postadres: Gemeente Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL te Boxmeer).

Boxmeer 14 december 2010

Naar boven