Vaststelling bestemmingsplan Brandweerkazerne

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat de gemeenteraad op 7 december 2010 het bestemmingsplan ‘Brandweerkazerne’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een brandweerkazerne op het perceel aan de Buitenlandsebaan 1.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 december 2010 t/m 27 januari 2011 ter inzage bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30–20.00 uur. Ook is het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl → actueel → ter inzage → ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan die:

  • tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt of;

  • kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen of;

  • zich pas door de wijziging ten opzichte van het ontwerpbesluit bezwaard voelen. Dit betreft hoofdstuk 4.4 en 4.9 als gevolg van het aangepaste akoestisch rapport.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. D.T. Amesz, via telefoonnummer 0180-698 798.

Naar boven