Ontwerpbestemmingsplan Ruimte voor ruimtewoningen kasteelboerderij Blankenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf donderdag 16 december 2010 tot en met woensdag 26 januari 2011 het ontwerpbestemmingsplan Ruimte voor ruimtewoningen kasteelboerderij Blankenberg voor eenieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten.

Het ontwerpbestemmingsplan Ruimte voor ruimtewoningen kasteelboerderij Blankenberg heeft betrekking op de sloop van de gebouwen van het melkveebedrijf van de familie Van Hoven op de locatie Blankenberg 3 en de oprichting van vijf woningen op het vrijkomend terrein in het kader van de provinciale regeling ‘Ruimte voor Ruimte Zuid-Limburg’ (onderdeel van het Limburgs Kwaliteitsmenu). Het plangebied betreft de percelen kadastraal bekend als de gemeente Margraten, sectie L, nrs. 77, 78, 79, 118, 122 en 472 (ged.)

Inzage in het ontwerpbestemmingsplan is zonder afspraak mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Mocht u het plan liever op een ander tijdstip willen inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer J. Roijen, tel. 043-4588416.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op internet: www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met genoemde ambtenaar.

Margraten, 15 december 2010

Naar boven