Ontwerpprojectbesluit Repelweg 12 te Marknesse

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat voor de uitbreiding van het voormalige logiesverblijf van het waterloopkundig laboratorium ten behoeve van de huisvesting van buitenlandse werknemers op het perceel Repelweg 12 te Marknesse een bouwaanvraag is ingediend. De bouwaanvraag past in het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2010’ dat in procedure is gebracht. Het college is voornemens voor het bouwplan een projectbesluit vast te stellen op basis waarvan de bouwvergunning kan worden verleend.

Tevens maken Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder bekend dat ingevolge artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 16 december 2010 voor een periode van zes weken het ontwerpprojectbesluit ‘Repelweg 12, Marknesse’ en de daarbij behorende bouwaanvraag voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.PB00006-ON01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.PB00006-/NL.IMRO.0171.PB0006-ON01

Het projectbesluit voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de voorgenomen uitbreiding ten behoeve van de opvang van tijdelijk werknemers op het perceel Repelweg 12 te Marknesse.

Gedurende bovengenoemde periode kan eenieder tegen het ontwerpprojectbesluit naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan binnen de bovengenoemde periode een afspraak worden gemaakt met mevrouw M. Wierstra, telefoon (0527) 63 32 75, van het cluster Ruimte.

Naar boven