Ontwerpbestemmingsplan Het Wielblok

Het college van Heusden maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 1e lid Wet ruimtelijke ordening en afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht met ingang van 16 december 2010 het ontwerpbestemmingsplan Het Wielblok gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt en langs elektronische weg beschikbaar wordt gesteld.

Het plangebied ligt in de kern Herpt en omvat een deel van het perceel aan de Achterweg 28. Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de voormalige agrarische bebouwing naar vier Ruimte voor Ruimtekavels en twee reguliere woonkavels.

Inzage

De stukken liggen van 16 december 2010 tot en met 26 januari 2011 ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Dit kan tijdens openingstijden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar en wordt beschikbaar gesteld via onze website www.heusden.nl onder het kopje actueel/bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Heusden, Postbus 41, 5240 AA Vlijmen. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u voor een afspraak contact opnemen met mevrouw A. te Brake, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Heusden, 15 december 2010

Naar boven