Bestemmingsplan ‘Buitengebied Axel’

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend, dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 23, lid 2.8 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Axel’ het plan te wijzigen door het op de plankaart aanwezige bouwvlak te veranderen van vorm ten behoeve van het plaatsen van een mestopslag aan de Nieuw Vogelschorweg 3 in Sas van Gent.

Hiertoe is het ontwerpbesluit opgesteld. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 16 december 2010 tot en met 13 januari 2011 ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn zijn belanghebbenden in de gelegenheid om tegen dit voornemen zienswijzen naar voren te brengen overeenkomstig afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bij het College van Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende naar keuze mondeling of bij voorkeur schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit deze betrekking heeft.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de heer N. van Hurck of mevrouw H. Manski. Desgewenst kunt u hierover een afspraak maken. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt

Voor overige vragen kunt u terecht bij mevrouw J.S. van der Vliet, telefoonnummer 14 0115

Terneuzen, woensdag 15 december 2010

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven