Voorbereidingsbesluit Doorn-Noord

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend, dat de gemeenteraad op 9 december 2010 heeft besloten op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied ‘Doorn Noord’, zoals aangeven op de bij dit besluit (identificatienummer: NL.IMRO.1581.vbDOOnoord-va01) behorende verbeelding.

De gemeenteraad heeft tevens bepaald dat het besluit in werking treedt met ingang van de datum, dat het ter inzage wordt gelegd (17 december 2010).

Hoe kunt u het voorbereidingsbesluit inzien of raadplegen?

Het voorbereidingsbesluit is met ingang van hierboven genoemde datum elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl. Via de rubriek ‘Direct naar’ onder ‘Stukken ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het besluit. Een andere mogelijkheid is via http://www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl/index.php?mediumid=5&pagid=1002 .

U kunt het voorbereidingsbesluit met ingang van hierboven genoemde datum ook inzien (digitaal en op papier) in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Het Pléiade, Kerkplein 2 te Doorn tijdens de openingsuren.

Tegen dit besluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Naar boven