Onherroepelijke bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat de volgende bestemmingsplannen met ingang van 25 november 2010 onherroepelijk zijn geworden. Tegen de bestemmingsplannen is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

  • Bestemmingsplan Ranonkel 18

    Plangebied en inhoud van het plan

    De locatie (oppervlakte +/- 700 m2) is gelegen in het noordwesten van Gendringen, aan de Ranonkel, en wel tussen de bestaande woningen Ranonkel 16 en Veldweg 42. Het perceel, kadastraal aangeduid als Gendringen sectie K, nummer 2244, is gelegen aan de rand van de bebouwde kom. De Oude IJsselweg, gelegen aan de westzijde (achterzijde) van het perceel, geldt hierbij als fysieke grens tussen de bebouwde kom en het buitengebied.

  • Bestemmingsplan Zonneman

    Plangebied en inhoud van het plan

    Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een commerciële ruimte en vier grondgebonden woningen in bestaande bouwmassa aan de Spoorstraat 14 a/b in Varsseveld.

  • Bestemmingsplan Scouting Breedenbroek

    Plangebied en inhoud van het plan

    Het bestemmingsplan maakt de verplaatsing mogelijk van scouting Saksenheerd vanuit de kern van Breedenbroek en de bouw van een nieuw scoutinggebouw op een perceel gelegen tussen de Aa-Strangrondweg en de voetbalvelden van Ajax Breedenbroek.

  • Bestemmingsplan Grensweg 6a Voorst

    Plangebied en inhoud van het plan

    Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de bestaande bedrijfshal uit te breiden tot een totale lengte van 86 meter. Deze uitbreiding zal plaats vinden ten zuidwesten van de bestaande bedrijfshal.

  • Bestemmingsplan kom Varsseveld locatie Zaagmolenpad tussen 8 en 10

    Plangebied en inhoud van het plan

    Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel tussen Zaagmolenpad 8 en 10, kadastraal bekend gemeente Varsseveld sectie D nummer 4543, een dubbele woning aan het zaagmolenpad te realiseren.

  • Bestemmingsplan Vendeliers Ulft

    Plangebied en inhoud van het plan

    Door middel van het bestemmingsplan wordt gemotoriseerd verkeer toegestaan aan de straat ‘Vendeliers’ in Ulft. Tot op heden is het krachtens het geldende bestemmingsplan ‘De Pol - Oversluis 2005’ niet toegestaan te parkeren. De bewoners hebben nu geen mogelijkheid om boodschappen of andere goederen uit te laden. Er is verzocht een gedeelte van de bestaande groenstrook te verharden om zodoende de woningen 22 tot en met 34 beter bereikbaar te maken en meer parkeerplaatsen aan te leggen.

  • Bestemmingsplan Den Dam 9 Breedenbroek

    Plangebied en inhoud van het plan

    Het plan behelst de mogelijkheid om in het kader van de regeling voor vrijkomende agrarische bebouwing een nieuw initiatief te verwezenlijken. Een deel van de bestaande bebouwing zal hergebruikt worden ten behoeve van wonen. Daarnaast zullen de overige bedrijfsgebouwen worden gesloopt en zal één nieuwe woning gebouwd worden. Het resultaat is sloop van bebouwing die anders geen functie meer zou hebben en het ontwikkelen van een nieuw erf gerelateerd aan de oude situatie.

Inzage

De onherroepelijke bestemmingsplannen liggen tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) voor iedereen ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen, Bestemmingsplannen’.

Naar boven