Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Einsteinplaats’

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van donderdag 16 december 2010 tot en met woensdag 26 januari 2011, voor iedereen het op 6 september 2010 door de gemeenteraad van Reeuwijk gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Einsteinplaats’, het raadsbesluit en de onderliggende stukken ter inzage liggen.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van acht bedrijfsruimten met daarbij acht bedrijfswoningen op een perceel aan de oostzijde van de Einsteinstraat mogelijk. Ten behoeve van dit plan worden 30 parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is één wijziging aangebracht. Deze wijziging houdt in dat de afstand tussen het bouwvlak voor de bedrijfsgebouwen en de erfgrens van het perceel Einsteinstraat 60–60a wordt vergroot van 3 meter naar 5 meter.

Het raadsbesluit en de onderliggende stukken liggen voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.reeuwijk.nl en vanaf 1 januari 2011 www.bodegraven-reeuwijk.nl;

  • op papier tijdens openingsuren in het gemeentehuis in Reeuwijk;

  • digitaal in de hal in het gemeentehuis in Reeuwijk.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op:

http://reeuwijk.gemeentedocumenten.nl

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Voor wat betreft het bestemmingsplan geldt dat gedurende de inzage termijn de volgende personen de mogelijkheid hebben om beroep in te stellen:

  • belanghebbenden met betrekking tot de doorgevoerde wijziging;

  • iedereen die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan tijdig kenbaar te maken.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Naar boven