stcrt-2010-1993-001.png Ontwerpbestemmingsplan Stationsweg VII

Van 12 februari tot en met 25 maart 2010 ligt het ontwerp voor het bestemmingsplan Stationsweg VII, gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Stationsweg III, ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2). Deze gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Stationsweg III voorziet in het toestaan van een groter oppervlakte aan bijgebouwen bij de in het plangebied aanwezige woningen. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Barneveld, sectie B, nummers 02976, 2978 (gedeeltelijk) en 05734.

Het ontwerp bestemmingsplan Stationsweg VII, gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Stationsweg III, is vanaf 12 februari 2010 ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl). De betreffende documenten staan dan onder de rubriek ‘Actueel’, categorie ‘Bekendmakingen’. Onder het kopje ‘Ruimtelijke Ordening’ treft u bij ‘ontwerp gedeeltelijke herziening Stationsweg VII’ de bijbehorende documenten aan.

Tijdens de vermelde periode kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over dit plan naar voren brengen bij de raad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de raad (Postbus 63, 3770 AB Barneveld). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335. U kunt uw zienswijze ook digitaal via de gemeentelijke website naar voren brengen. Daarvoor moet u gebruik maken van DigiD om u te legitimeren. Het formulier treft u aan bij de documenten op de gemeentelijke website.

Naar boven