Vaststelling bestemmingsplan Midstrjitte 2−6 te Woudsend

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken bekend dat de gemeenteraad van die gemeente bij zijn besluit van 20 oktober 2010 het bestemmingsplan Midstrjitte 2−6 te Woudsend ongewijzigd heeft vastgesteld. Het gaat daarbij om het volgende:

Inhoud: Genoemd bestemmingsplan bevat een herziene bestemmingsregeling voor genoemd pand om de realisatie van een bedrijfswoning in dit pand (aan de kant van de Waechswâl) mogelijk te maken. Tegelijk is de minimaal voorgeschreven dakhelling voor een deel van dit pand gecorrigeerd en aangepast aan de bestaande situatie.

Inzien: Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 17 december 2010 gedurende zes weken (tijdens openstellingstijden) voor eenieder ter inzage;

  • tot 1 januari 2011: in het gemeentehuis van Wymbritseradiel, Stadslaan 75 te IJlst;

  • vanaf 1 januari 2011; in het gemeentehuis van Súdwest Fryslân (voorlopige naam), Marktstraat 15 te Sneek .

    Ook kan het vastgestelde bestemmingsplan ingezien worden via de website:

    www.ruimtelijkeplannen.nl

  • tot 1 januari 2011: www.wymbritseradiel.nl/diensten en producten/productencatalogus/bestemmingsplannen en digitaal plan (overzicht)/vaststelling bestemmingsplan Midstrjitte 2−6 te Woudsend;

  • na 1 januari 2011: www.gemeentesudwestfryslan.nl.

Reageren: Daar ten aanzien van het ontwerp van het bestemmingsplan binnen de daarvoor geldende termijn geen zienswijzen kenbaar zijn gemaakt bij de gemeenteraad én omdat er bij de vaststelling geen wijzigingen zijn aangebracht, kan thans uitsluitend een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerp kenbaar heeft gemaakt, binnen de bovengenoemde tervisietermijn beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan aantekenen bij afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift moet in ieder geval bevatten: dagtekening, naam en adres van de indiener, omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Genoemd vastgesteld bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de bovengenoemde tervisietermijn (d.i. 28 januari 2011), tenzij binnen die termijn door bovengenoemde beroepsgerechtigde(n), naast het aantekenen van beroep, ook een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Verkrijging: Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten ad € 35,− een afschrift van genoemd bestemmingsplan worden geleverd.

Naar boven