stcrt-2010-1991-001.png Vastgesteld uitwerkingsplan kavel voormalige garage Heuvel (art. 11 WRO)

De sectormanager Beleid en Projecten, daartoe gemandateerd door burgemeester en wethouders, heeft op 4 februari 2010 het volgende uitwerkingsplan vastgesteld:

  • bestemmingsplan Dalmeden, uitwerking kavel voormalige garage Heuvel.

De kavel van de voormalige garage Heuvel is gelegen aan de Bornsedijk, nabij nr. 53. Het uitwerkingsplan maakt de bouw van een woning mogelijk op dit perceel. Het ontwerpuitwerkingsplan heeft van 4 december 2009 tot en met 14 januari 2010 ter inzage gelegen. Tijdens de inzagetermijn zijn geen zienswijzen ingediend. Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend behoeft het vastgestelde uitwerkingsplan geen goedkeuring van Gedeputeerde Staten.

Inzien en beroepschrift

U kunt het vaststellingsbesluit met het uitwerkingsplan van 12 februari 2010 tot en met 25 maart 2010 inzien bij de afdeling Vergunningen aan de Hazenweg 121 in Hengelo en bij de Gemeentewinkel in het Stadshuis aan het Burgemeester Jansenplein 1 in Hengelo.

Wanneer u belanghebbende bent, kunt u − tijdens de inzagetermijn − een beroepschrift (in tweevoud) indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten:

  • de naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht (en een kopie van het besluit);

  • de gronden van het beroep.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 26 maart 2010. Gelijktijdig met het instellen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en van een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Informatie vindt u op www.raadvanstate.nl.

Naar boven