Bestemmingsplan manege/ontmoetingscentrum ‘t Zoekerveld onherroepelijk

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009, partiële herziening manege/ontmoetingscentrum ‘t Zoekerveld’ is op 2 december 2010 onherroepelijk geworden. Het bestemmingsplan maakt de verplaatsing van manege/ontmoetingscentrum ’t Zoekerveld naar het perceel Wierdenseweg 29 mogelijk. De bestaande hal op het perceel wordt hiervoor verbouwd. Andere schuren op het perceel worden gesloopt. Naast de beheerderswoning wordt een extra woning op het perceel gebouwd. De bouw van een manege met bedrijfswoning aan de Eversdijk gaat nu niet meer door.

Inzage Het bestemmingsplan staat op www.wierden.nl/bestemmingsplannen. Ook is het plan te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2010000037-0003. Daarnaast ligt het plan met bijlagen en alle daarbij behorende besluiten ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Meer weten? Als u vragen heeft over het bestemmingsplan, kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven