stcrt-2010-1989-001.png Wijzigingsplannen bestemmingsplan Buitengebied Schouwen-Duiveland volgens artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de vastgestelde wijzigingsplannen voor de realisatie van de onderstaande minicampings vanvrijdag 12 februari tot en metdonderdag 25 maart 2010 ter inzage liggen in de hal van het gemeentehuis. U kunt de stukken ook inzien op www.schouwen-duiveland.nl onder de kop ‘wonen en omgeving’ en dan kiezen voor ruimtelijke ordening en klikken op wijzigingsbevoegdheden, vastgestelde plannen − niet onherroepelijk.

  • Zandweg 6, Kerkwerve;

  • Gouweveerseweg 8, Zierikzee.

Reageren

Tegen deze wijzigingen kan VANAF VRIJDAG 12 FEBRUARI 2010 gedurende zes weken beroep ingesteld worden bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is mogelijk voor belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over de ontwerpbesluiten.Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist. Voor het in behandeling nemen van een beroep is griffierecht verschuldigd.

Naar boven