Vaststelling bestemmingsplan Goudmijnstraat-Oss-2010

Burgemeester en wetouders van de gemeente Oss maken bekend dat de gemeenteraad op 4 november 2010 het bestemmingsplan Goudmijnstraat-Oss-2010 heeft vastgesteld. Het plangebied ligt aan de Goudmijnstraat in Oss. Het bestemmingsplan is er op gericht woningbouw op deze locatie mogelijk te maken.

Gewijzigde vaststelling

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen betreffen de volgende punten:

Toelichting

  • 1. Aan de toelichting is een paragraaf inzake parkeren toegevoegd;

  • 2. Aan de toelichting is een paragraaf inzake luchtkwaliteit toegevoegd;

Bestemmingen

  • 1. Ten oosten van de gronden met de bestemming ‘Woondoeleinden is de specifieke bestemming ‘Wonen-Carports’opgenomen;

  • 2. De gronden ten oosten van de specifieke bestemming ‘Wonen-Carports’ hebben de bestemming ‘Verkeer-Verblijf’ gekregen.

Regels

  • 1. Aan de regels is een nieuw artikel toegevoegd betreffende de specifieke bestemming Wonen-Carports;

  • 2. Aan de regels is een nieuw artikel toegevoegd betreffende de toepasselijkheid van de bouwverordening voor wat betreft parkeren.

Inzage

Het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen voor iedereen met ingang van 16 december 2010 gedurende zes weken ter inzage en zijn raadpleegbaar:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op de gemeentelijke website www.oss/bestemmingsplannen.nl en www.ruimtelijkeplannen-oss.nl;

  • bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op

http://bestemmingsplan.oss.nl/RO-online/0828

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0828.BPgoudmnstross2010-VG01

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken dus tot en met woensdag 26 januari 2011 kan een belanghebbende tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend, kan geen beroep instellen tegen het bestemmingsplan. Tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht kan door alle belanghebbenden beroep worden ingesteld.

Het beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de afdeling bestuursrecht van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed dit gelet op alle betrokken belangen vereist. Een dergelijk verzoek dient gericht te worden aan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 2500 EA Den Haag.

Naar boven