Ontwerpbestemmingsplan ‘Heierkerkweg 7A’

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Heierkerkweg 7A ter inzage wordt gelegd. Het betreft de terinzagelegging op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan wijzigt de huidige agrarische bestemming van het perceel Heierkerkweg 7A in Venlo (gemeente Venlo, sectie X, nrs. 131, 442 en 564 (ged)) naar een woonbestemming, zodat de bestaande woning als burgerwoning kan worden gebruikt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 16 december 2010 gedurende zes weken (dus tot en met 26 januari 2011) ter inzage in de Stadswinkel Venlo (receptie/centrale balie) aan de Prinsessesingel 30 te (5911 HT) Venlo. De stukken kunnen hier analoog en digitaal worden ingezien. Het ontwerpbestemmingsplan kan eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.venlo.nl (via Wonen en Milieu, Bestemmingsplannen).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan door eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo, t.a.v. afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

15 december 2010

Naar boven