Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Meerpad, Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken bekend dat vanaf 10 december 2010 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan Meerpad voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied ligt ter hoogte van de Langebuurt 9−17 en het Meerpad te Uitgeest. In het ontwerpbestemmingsplan wordt de bouw van 38 woningen met bijbehorende voorzieningen planologisch mogelijk gemaakt. De woningen vervangen de huidige bedrijvigheid die hier nu gevestigd is.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en alle daarbij behorende stukken kunnen worden ingezien bij:

  • De receptie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest;

  • De website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • De gemeentelijke website www.uitgeest.nl.

Tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan ligt het ontwerpbesluit Vaststelling hogere waarden ter inzage bij de gemeente Uitgeest en de Milieudienst IJmond.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan eenieder schriftelijke zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbestemmingsplan Meerpad bij de Gemeenteraad Uitgeest, Middelweg 28, 1911 EG Uitgeest. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen de eerder genoemde termijn van zes weken mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor kunt u een afspraak te maken met de behandelende ambtenaar via telefoonnummer 0251-36 11 54.

Naar boven