Herontwikkeling Kleine Gent 6−12 ontwerpprojectbesluit

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de herontwikkeling van de Kleine Gent 6−12 te Vught, een projectbesluit te nemen.

Het project omvat het vervangen van één gebouw met vier woningen in twee nieuwe vrijstaande woningen op het bestaande bouwperceel.

Het ontwerp van het te nemen projectbesluit met bijlagen ligt van donderdag 9 december 2010 tot en met woensdag 19 januari 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught en in de plaatselijke bibliotheek aan de Dorpsstraat 28 te Vught.

U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het voorontwerp van het projectbesluit kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze wordt gericht aan Burgemeester en wethouders van Vught, Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, mevrouw M. van der Heijden, telefoonnummer (073) 6580 698 of met de heer P.M. van der Elst, telefoonnummer (073) 6580 739.

Naar boven