Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Aardgastransportleiding Odiliapeel – Schinnen, deeltraject gemeente Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken bekend dat met ingang van 8 december 2010 gedurende een periode van 6 weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Aardgastransportleiding Odiliapeel – Schinnen, deeltraject Schinnen met bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage ligt.

De stukken liggen ter inzage bij de gemeente Schinnen, balie 4, Scalahof 1 te Schinnen en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het tracé van de aardgastransportleiding Odiliapeel – Schinnen voor zover deze zich bevindt op grondgebied van de gemeente Schinnen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Schinnen. Deze dienen gezonden te worden aan de gemeenteraad van Schinnen, postbus 50, 6365 ZH Schinnen.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Hiertoe kan (telefonisch) een afspraak gemaakt worden met de heer J. Munten, medewerker sector Publiek van de gemeente Schinnen.

Schinnen, 6 december 2010

Burgemeester en Wethouders van Schinnen,

namens deze:

Sector Publiek, J.Munten.

Naar boven